Kirjoita meille

Pääkuva Kirjoita meille - Kirjoita meille

Moonbase Alpha Gamella pyrimme aina toimittamaan parasta mahdollista sisältöä puhuttaessa hedelmäpeleistä. On meidän työmme tarjota kiinnostavia artikkeleita, aiheita ja hauskoja faktoja, sillä annamme aina kaikkemme.

On kuitenkin hetkiä, jolloin meillä ei ole tarpeeksi aikaa pitää Moonbase Alpha Gamea päivitettynä, joten tarvitsemme apua lukijoiltamme.

Jos olet Moonbase Alpha Game säännöllinen lukija, sinulla on luultavasti laaja tietämys hedelmäpeleistä sekä muista uhkapelaamiseen liittyvistä aiheista.

Jos näin on ja sinulla on kiinnostusta kirjoittaa artikkeleita, saatat olla kiinnostunut olemaan osa Moonbase Alpha Gamea.

Lähettämällä meille kirjeen, jossa kerrot aikomuksestasi kirjoittaa meille, on tarpeeksi, mutta tarvitsemme todisteita kirjoitustaidoistasi, jotta voisimme päästää sinut tiimiimme. Pyydämme potentiaalisia kirjoittajia lähettämään aikaisempia artikkeleita, joita he ovat kirjoittaneet.

Jos päätämme, että olet pätevä työskentelemään kanssamme, lähetämme sinulle kirjeen, jossa kerromme kiinnostuksestamme ottaa sinut yhdeksi kirjoittajistamme. Tämän jälkeen voit kirjoittaa minkä vain artikkelin, mutta sinun täytyy kuitenkin seurata aiheita, joita Moonbase Alpha Game on kirjoittanut.